Personlig service och kvalitetsbilar

Bilab är auktoriserad återförsäljare för Audi, Volkswagen, Volkswagen transportbilar samt Scania Lastbilar.

– Vi erbjuder också service­ och skadeverkstad, reservdelar, biluthyrning samt finansiering. Vi vill skapa en personlig kontakt med våra kunder, alla som kommer in till oss ska få samma vänskapliga bemötande, säger David Nilsson, säljare på Bilab.

VOLKSWAGEN ÄR EN AV världens största biltillverkare och du hittar ett brett utbud, från den mindre Polon till den största Touaregen.

– Hos oss finns bilar för alla och i flera prisklasser. Volks­wagen satsar nu stort på elbilar, med början år 2020 kommer man i snabb takt att lansera helt nyutvecklade elbilar. Det blir mycket spännande att följa med i denna utvecklingen. Den första elbilen kan förbokas från och med maj i år, säger David Nilsson.

Kontakta oss

Bilab har funnits i Kungälv sedan 1963 och de har under åren utvecklats och lyckats skapa en stor skara nöjda, återkommande kunder. Att de även är återförsäljare för Audi gör att de också erbjuder sina kunder riktiga premiumbilar.

Audi är lite dyrare men har verkligen fantastiska bilar. Märket är tekniskt och kvalitetsmässigt i framkant och konkurrerar på allvar med prestigemärken som Mercedes-Benz och BMW. Nu är Audi e-tron här som är en elbil och fullstor SUV med två elmotorer och elektronisk fyrhjulsdrift.

Bilab satsar också stort på transportbilsdelen och har en lång rad modeller från Volswagen.

– Transportbilen Caddy är en favorit och säljer väl­digt bra. Den är Sveriges mest köpta transportbil och den ger dig riktigt mycket bil för pengarna. Caddy Skåp är idealisk för många företag, den kommer också i en Maxi­version som har mer lastutrymme. Vi på Bilab är också experter på lastbilar, som åter­försäljare av Scania kan vi erbjuda fina lastbilar och kompetensen som behövs för en lyckad affär – från köp till service.

Camilla Johansson, servicerådgivare på Bilab.

PRIVATLEASINGEN är också en stor del i Bilabs verksam­het och är ett populärt alternativ till bilägande.

– Det är både förmånligt och bekvämt. Du betalar en fast månadskostnad och behöver inte bry dig om någon värdeminskning. När leasingperioden är slut återlämnas bilen och du kan hämta ut en ny. Det ingår också ett serviceavtal utan extra kostnad.

Läs mer om vår privatleasing här

Bilab är också en fullserviceanläggning med verk­stad och reservdelar. Du kan också komma hit för däckbyte och bilvård.

-Vi är en bilanläggning som kan lösa alla kunders behov av bilägande från köp till service, avslutar David Nilsson.

Bilab